Downsizing
Downsizing, en kinoaktuell film.

Downsizing

Radio Nordkapps filmanmelder har sett Downsizing.
Kultur
Publisert : 24.01.2018 05:31

Downsizing handler om at det er for mange mennesker på jorden, verdens største problem. De vil at mesteparten av menneskene skal krympe slik at det blir mer plass, og mindre plast brukt for å redde planeten. 

Av: Ole Elde 

Jeg visste ikke hva jeg forventet av denne filmen. Gående ut av kinosalen var jeg skuffet. Traileren og klippene på forhånd viste en morsom og vakker film om en ny verden. Det er ikke det den handler om egentlig. Filmen handler om livet og menneskeheten, og det er skuffende; det var ikke det klippene på forhånd viste meg. 

Matt Damon er en god skuespiller, men i denne filmen er karakteren hans så enkel og kjedelig, at man egentlig ikke bryr seg om han. Det var det jeg ikke likte med filmen, at det var en veldig kjedelig karakter som ikke gjorde noe annet enn å klage. Hong Chau spiller en dame som Matt Damon sin karakter hjalp fordi hun manglet en fot. Jeg synes ikke noe om hennes karakter, hun var ekkel og irriterende med Matt Damon hele tiden. Når du ikke har sympati for henne, bryr du deg ikke fordi karakteren hennes er kjedelig. Jeg likte ikke Downsizing så godt. Den er litt kjedelig og karakterene er for dårlige til at jeg vil anbefale filmen. 


Annonse:
BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS