Vil innføre avgiftsparkering ved helsesenteret og rådhuset
Det kan bli avgiftsparkering ved Nordkapp helsesenter dersom politikerne støtter forslaget fra teknisk sjef.

Vil innføre avgiftsparkering ved helsesenteret og rådhuset

Det blir debatt om parkering i møtet i avdelingsstyret for Miljø og tekniske tjenester.
Politikk
Raymond Elde
Publisert : 21.01.2018 15:45

Teknisk sjef foreslår at Nordkapp kommune skal innføre avgiftsparkering ved Nordkapp helsesenter og rådhuset i Honningsvåg, samt at avgiftsparkeringen på Holmen blir utvidet. 

I dagens situasjon har pasienter og besøkende problem med å finne parkeringsplass ved Nordkapp helsesenter i Prestebakken. 

Avdelingsstyret for Miljø og tekniske tjenester skal behandle saken den 25. januar. Saken om avgiftsparkering ved rådhuset har vært behandlet for mange år siden, men ble avvist av politikerne. 

Teknisk sjef har i saksutredningen til avdelingsstyret blant annet skrevet: 
«En innfører en tidsbegrensning på maks 8 timer for å sikre gjennomgang i bruken av parkeringsplasser. En vil med dette øke antall avgift plasser i kommunen med cirka 30 plasser ved Rådhuset, ca. 15-20 plasser ved Helsesenter og ca. 15 plasser på Holmen. 

En må i henhold til parkerings forskrift tilrettelegge for to plasser reservert for bevegelseshemmede. En bør kanskje også legge til rette for x-antall gratis plasser gjeldende for brukere av legekontoret. Her kan en hente gyldig bevis i skranken som gjelder for x-antall minutter/timer.» 






Annonse:
https://www.nordkapp.kommune.no/
Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS