Liste med topp fem og fem av de verste filmene
IT, beste film I 2017, ifølge Radio Nordkapps filmanmelder.

Liste med topp fem og fem av de verste filmene

Radio Nordkapps filmanmelder går igjennom det han mener er de beste og dårligste filmene i 2017.
Kultur
Publisert : 20.01.2018 09:45

Radio Nordkapps filmanmelder har laget topp fem liste over fjorårets filmer.

Av: Ole Elde 

I 2017 så jeg til sammen over 50 filmer og mange var helt fantastiske, mens mange var helt elendige.  Dette er min topp fem-liste på de beste filmene og de verste filmene. Jeg begynner med de beste og etterpå de verste filmene. 

5. Den 12 mann. Harald Zwart sin film ga meg alt jeg vill ha i en actionfilm. Den ga meg fantastiske actionscener. Kamerabildene i denne filmen er noe av det beste jeg noen gang har sett

4. Logan.  Logan var en superheltfilm som ikke bare har bra actionscener og slåssing. Hvis du faktisk ser Logan finner du ut at filmen handler om familie og om å ta vare på hverandre. 

3. Baby driver. Er en film som folk egentlig har på første plass, men jeg har den på tredje plass fordi jeg har sett to andre filmer i år som er bedre. 

2. Blade runner 2049. Denne kunne vært nummer én. Første gang jeg så Blade runner, skjønte jeg ikke helt hva jeg syntes. Den andre gangen var det en av de beste kino opplevelsene noensinne. Denne filmen blir vil være en sci-fy klassiker om 20 år. Da blir folk å tenke tilbake til 2017 å si wow: Blade runner 2049. Genial! 

1.IT er den filmen jeg gledet meg mest til i hele fjor og den leverte.  Dette er kanskje den beste skrekkfilmen jeg har sett. Jeg må tenke meg om før jeg sier det. Jeg ville løyet for meg selv om jeg ikke hadde sagt at dette var den beste filmen. IT leverte på alle mulige måter. 

Dette var favorittlisten, og nå er tiden inne for at jeg skal ta de verste. La oss starte med nummer fem. 

5. A bad moms christmas. Snakk om å prøve å være morsom og gjøre det galt. Denne filmen var flau og kjedelig, men skulle egentlig være morsom. 

4. Transformers the last knight. Jeg gikk inn i denne filmen og tenkte ok ikke bry deg om historien, bare tenk på de actionscenene. Det gikk ikke fordi filmen var kjedelig. Disse filmene lages for å tjene penger og jeg er lei av det. 

3. Valerian and the city of a thousand planets. Var en ghettoversjon av Star Wars, bare mye verre. Med datateknolien som var i denne filmen, skulle man tro den kom ut i 2002. Det var helt forferdelig. 

2. Babysitter. Én av de verste filmene som har blitt laget, filmen var dårlig. Flesteparten av dere så sikkert ikke Babysitter ettersom det er en Netflix-original film. Det tok meg to dager før jeg fikk sett ferdig filmen. Jeg klarte kun noen scener av gangen. Jeg sa til meg selv: -Kom igjen, du fortjener bedre. 

1 Emoji movie. Dette er den verste filmen jeg har sett på minst to år. Ingen spurte etter en film om emojis, men vi fikk den likevel. Jeg har hørt andre si; «Ole, dette er en barnefilm. De trenger ikke prøve så hardt som andre filmer». Jo, de gjør det. Se på Disney som lager filmen som Toy Story og Løvenes Konge. Disney har bevist at til og med voksne kan like barnefilmer. Mange av barna som så filmen, likte den ikke. Flesteparten turnet og fokuserte ikke på filmen da den ble vist på kinoen. 






Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS