Niels Westphal er ansatt som kirkeverge
Niels Westphal, ny kirkeverge i Nordkapp.

Niels Westphal er ansatt som kirkeverge

Den nye kirkevergen begynner i stillingen, mandag 12. mars.
Lokal
Raymond Elde
Publisert : 16.01.2018 13:27

Nordkapp menighet har ansatt Niels Westphal som ny kirkeverge/daglig leder i Nordkapp menighet.

Westphal starter i jobben 12. mars. Frem til da vil Onar Haugli fungere som kirkeverge/daglig leder.

--Kirken er i en stor omstilling, og store forandringer er i vente, både lokalt, regionalt og nasjonalt. I Niels Westphal har Nordkapp menighet ansatt en leder med nødvendig kompetanse og erfaring, og som med sin kunnskap om kirken, kan lede Nordkapp menighet i fremtidens omstillinger og muligheter. Det sier Bente Floer, leder i Nordkapp menighetsråd, til Radio Nordkapp. 

Niels Westphal er 53 år. Han har bakgrunn som journalist og fra informasjonsarbeid fra blant annet Finnmark Dagblad, Altaposten og Alta kommune. Han har i mange år, vært engasjert på mediesiden i både Finnmarksløpet og Offroad Finnmark.  Han har også guidet nordlysturister, drevet B&B på Slettnes fyr, vært serviceleder i Alta kommune. For tiden driver han nå et leirsted/turistsenter på Tynset der han er daglig leder/bestyrer.

Niels Westphal innehar også betydelig kompetanse om Den norske kirke. Det siste tiåret har han i hovedsak jobbet med ungdomsarbeid i Den norske kirke og i den kristne ungdomsorganisasjonen Norges KFUK-KFUM, ifølge Nordkapp menighet. 

Niels har engasjement for en åpen, inkluderende folkekirke og han gleder seg veldig til ta fatt på jobben i Nordkapp menighet.


Annonse:
BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS