Insidious: The last key
Kinoaktuelle Insidious: The last key. (Foto: Filmweb)

Insidious: The last key

Kultur
Publisert : 11.01.2018 20:00

Mediumet Elise Rainier står ovenfor sitt mest skremmende oppdrag noensinne når hun kalles inn til å rense et hus for onde ånder. Huset viser seg nemlig å være hennes eget barndomshjem, og noe grufullt har ventet på henne der i skyggen siden hun var liten.

Av: Ole Elde 

Insidious: The last key er den fjerde insidious-filmen og den første filmen jeg ser i 2018. Jeg vil si at jeg elsker den første Insidious, én av de beste skrekkfilmene vi har fått på lang tid. 

Jeg var skeptisk da jeg gikk inn til denne filmen, og 2018 startet ganske surt fordi dette er en lat versjon av den første. Insidous: The last key, er en veldig lat skrekkfilm som kom ut i januar. Til dere som ikke vet det, er januar den måneden der dårlige og late skrekkfilmer kommer ut fordi studio vil melke litt penger fra en sjanger og bryr seg ikke om filmen. Det er jeg lei av! 

Jeg kan si dette om Insidious; det er en skrekkfilm som du kan se på og ha det litt morsomt med. Hvis du vil se kvalitet i filmen du betaler for, anbefaler jeg streaming av den første. 

Skuespillere: Lin Shaye, Josh Stewart, Tessa Ferrer, Leigh Whannell, Spencer Locke.


Annonse:
http://www.kystmuseene.no/kamoeyvaer.6167680-329337.html
Annonse:
BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS