Jula 2017: Arctandria vant vindusutstillingen
Fra venstre: Anne Line Lingjærde, Sibyl Kamphuis og Christine Gamst Vitikka. Blomster fra Honningsvåg Handel og Industriforening til Arctandria.

Jula 2017: Arctandria vant vindusutstillingen

Vinnere kåret i konkurranser Honningsvåg Handel og Industriforening har arrangert i forbindelse med jula.
Næring
Raymond Elde
Publisert : 05.01.2018 17:44

Det var Arctandria som fikk flest stemmer i kåringen av julevindu 2017. 66 prosent av de 322 stemmene gikk til Arctandria. Deretter fulgte Skotøymagasinet og Blomsterpia i konkurransen på Radionordkapp.no. 

--I år hadde vi ikke et spesielt tema. Jeg synes det er viktig med vindusutstillinger. Jeg vil takke alle som stemte på oss. Jeg vet at personer fra utlandet stemte på Arctandria, sier Sibyl Kamphuis til Radio Nordkapp.

Det har også blitt foretatt trekning i barnekonkurransen der deltakerne skulle finne én feil i alle vindusutstillingene. Vinneren av gavekortet på 300 kroner er Stian Riise Einvik.

--Alle disse aktivitetene bidrar til økt oppmerksomhet om handelsstanden, sier Christine Gamst Vitikka i Nordkappregionen Næringshage.

--Jeg føler at kundene er mer opptatt av lokal handel. Vi forsøker så langt vi kan å oppfylle de ønskene kundene kommer med, sier Sibyl.


Annonse:
http://www.kystmuseene.no/kamoeyvaer.6167680-329337.html
Annonse:
BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS