Dæm Om Det

Dæm Om Det

Som alle år før så var vi invitert til premiere på Turnrevyen 2. juledag.
Kultur
Raymond Elde
Publisert : 31.12.2017 10:00
Sist oppdatert : 31.12.2017 11:21

«Dæm Om Det» startet med en åpningslåt som fortalte litt om hva vi hadde i vente. Ensemblet hadde vært flink til å velge ut fengende og aktuelle melodier i hele forestillingen. Det ble løftet av den flotte revymusikken og god lyd.

Lensmannen i gatekjøkkenkø, sjæfen på rådhuset som herje med gruppelederen i SV, nytt regnskapsbyrå etter at leilighetsplanen gikk i vasken, var noen av de mange momentene Turnrevyen hadde fått med seg fra 2017.
Konferansierene ble veldig godt mottatt og spesielt når den ene kom inn i rullestol etter siste års hendelser. Heler revygjengen var ikke redd for å fleipe med seg selv og sine nære omgivelser.

Mandager er det ikke bønn på menighetshuset i Honningsvåg da er det rocken roll. Alta tar alt så det det neste blir vel at Nordkapplatået skal ligge på City.
Visa om de dårlige veiene fikk publikum til å kjenne seg igjen og skapte mye latter i salen.

Det kunne vært gjort noe med lengden på revyen, 1 time og 51 minutter er for lenge, her kunne man korte ned noen av de lengste verbale innslagene.

Det som fikk stående applaus, trampeklapp og dacapo var en sang om tvangssammenslåingen av Troms og Finnmark, «Skal dem sitte i Oslo å bestemme» spurte Turnrevyen,
Nytt basseng, skadedyrene i svømmehallen, ballettdeltakere fra de gamle revyene, næringslivet skal holde preken i kirke, samt en Hammerfesting på GU var alle innom turn tirsdag kveld.

Det var også nye fjes på scenen og det er alltid artig å se at det komme nye til for å holde vår unike julerevytradisjon i livet.

Det at dansegallasjefen hadde fått pris for søppelplukking samt at voksnutgaven av «Steinura» var for søppel i fjære ble behørig markert.

Det som ikke har valgt å gå på Turnrevyen 2017 kan angre - «Dæm Om Det».

Kjøreplan og navn (pdf)
 

 


Annonse:
http://www.kystmuseene.no/kamoeyvaer.6167680-329337.html
Annonse:
BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS