Salamonsen (V): De med ansvaret ville fått sparken i en privat bedrift
14. juni 2017 skar Ole Lindseth over båndet som markerte åpningen av Nordkappmuseet. Han får hjelp av (tv) Arvid Bye og Frida-Johanne Thomassen.

Salamonsen (V): De med ansvaret ville fått sparken i en privat bedrift

Det nye museet på Holmen kostet mer enn det politikerne ønsket at prosjektet skulle koste.
Politikk
Raymond Elde
Publisert : 15.12.2017 17:44

Kommunestyret har fastsatt sluttresultatet for Nordkappmuseet på Holmen. Prislappen ble 30,4 millioner kroner og Nordkapp kommune låner 12,9 millioner for at kommunen får betalt regningen. 

--At museet på Holmen ble så dyrt fører til at vi får en årlig ekstrautgift på 400 000 kroner. Det ble sagt i 2013 at det ville koste 200 000 kroner ekstra i året. Regningen blir 600 000 kroner i året, sa Asbjørn Jensen kommunestyrerepresentant for Høyre. 

--I en privat bedrift ville de som hadde ansvaret for ombyggingen med så store overskridelser fått sparken. Det sa Hugo Salamonsen, kommunestyrerepresentant for Venstre. 

--Jeg mener vi bør innføre ordninger med politisk valgte byggekomiteer slik at politikerne får bedre oversikt over prosjektene, sa Roger Hansen (Ap). 

--Jeg vil ikke bare skylde på administrasjonen og politikere. Det er også konsulenter som har gjort dårlige jobber i prosjektet, sa Werner Hansen fra Arbeiderpartiet. 


Annonse:
http://www.kystmuseene.no/kamoeyvaer.6167680-329337.html
Annonse:
BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS