Ingebrigtsen: -Vi er ikke idioter
Finnmark brøt forhandlingene med Troms. (Foto: Ina Eliassen/FFK)

Ingebrigtsen: -Vi er ikke idioter

Johnny Ingebrigtsen fra Finnmark SV, ønsker fylkestinget i Troms en god jul.
Politikk
Raymond Elde
Publisert : 11.12.2017 23:30

Johnny Ingebrigtsen (SV), medlem av forhandlingsutvalget til Finnmark fylkeskommune i forbindelse med sammenslåingen mellom Finnmark og Troms fra 2020, har delt sine tanker om forhandlingene og om fylkesplanen til Troms. 

--Vi er kanskje godtroende her i Finnmark for vi omgås vanligvis rettskafne folk, men vi er ikke idioter. Og det vet jeg at heller ikke folket i Troms er. Jeg ber om at de står sammen med oss i dette, slik at vi, når vi først må slå oss sammen, kan gjøre det på en ordentlig måte. Der ordet forhandling får tilbake sin opprinnelige betydning, skriver Johnny Ingebrigtsen i leserinnlegget. 

Ingebrigtsen mener Troms-delegasjonen ikke ville diskutere politisk hovedsete, administrativt hovedsete, lik representasjon i fellesnemda, styreform og felles utarbeiding av felles planverk. 

--Ellers ønsker jeg fylkestinget i Troms god jul og håper at dere kan bruke julen til å forklare fylkesrådet deres at forhandlinger og diktat er to forskjellige ting. Og det er en god start å begynne i neste uke under fylkestinget i leserinnlegget som har blitt publisert i Radio Nordkapps portal






Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS