Finnmarksposten på nett
Den offisielle åpningen av Finnmarkspostens nettsted ble markert med at ledningen ble satt inn i PCen. Fra venstre: Ordfører Kristina Hansen og redaktør Arne Reginiussen.

Finnmarksposten på nett

Finnmarks eldste avis er på nett.
Næring
Raymond Elde
Publisert : 01.12.2017 21:25

Fredag 1. desember klokken 10 markerte ordføreren i Nordkapp, den offisielle åpningen av Finnmarkspostens nettsted. Åpningen ble markert med at Kristina Hansen satte ledningen inn i PCen. 

--I fjor var Finnmarksposten 150 år. Det var på tide at fylkets eldste avis kom på nett med lokale nyheter. Vi har styrket bemanningen i Honningsvåg med én journalist til, sier redaktør Arne Reginiussen til Radio Nordkapp.

Randi Iren Olsen og Stine Serigstad er journalistene i Finnmarksposten i Honningsvåg. I tillegg får de hjelp av resten av Amedia-konsernet i Finnmark som også driver Finnmark Dagblad, Finnmarken og iFinnmark. 

Papirutgaven av Finnmarksposten skal fortsatt komme ut hver torsdag. 

--Mye av det vi legger ut på Finnmarksposten.no vil bli liggende bak betalingsportalen. Skal vi overleve må vi ha abonnenter. Det blir mye direktesendinger via nettstedet sammen med bildeserier og arkivbilder, sier Reginiussen.

!Direktesending på nett: Fra venstre Stian Eliassen, Kristina Hansen, Arne Reginiussen og Stine Serigstad.

 


Annonse:
BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS