Skal eksporter via Lakselv
Fra venstre: Norwegian Fish Company, Bård Thomas Østvang og Miniekspress Finnmark AS, daglig leder Dag Jostein Arild. (Foto: Miniekspress Finnmark AS)

Skal eksporter via Lakselv

Partene er veldig fornøyde med avtalen som har blitt underskrevet.
Næring
Raymond Elde
Publisert : 24.11.2017 01:41

Miniekspress Finnmark AS har signert en avtale med Norwegian Fish Company om distribusjon av fiskeprodukter fra Mehamn til Sverige.

Dag Jostein Arild, daglig leder i Miniekspress Finnmark AS, sier til Ságat at for Miniekspress Finnmark sin del, så er dette en del av en viktig økning, som kommer i 2018.

Dag Jostein Arild er veldig fornøyd med at avtalen med Norwegian Fish Company er underskrevet:
--Det er gledelig at vi har fått dette til, spesielt når det også involverer andre som satser på å bygge arbeidsplasser i Finnmark. Vi satser på Finnmark, og det er utrolig artig, sier Dag Jostein Arild. 

Økonomidirektør i Norwegian Fish Company, Bård Thomas Østvang, er minst like fornøyd med den nysignerte avtalen som det Dag Jostein Arild i Miniekspress Finnmark AS er.
--Miniekspress kommer inn som en del av vårt planlagte konsept. Vi har i dem funnet en alliansepartner, en samarbeidspartner, på leveransesiden. Vi har et felles mål, og i Miniekspress møter vi en samarbeidspartner som har samme fokus på kvalitet og langsiktighet som det vi har, sier Østvang, og poengterer at det er viktig at Miniekspress Finnmark AS blir omtalt som en samarbeidspartner, ikke bare en leverandør, sier Bård Thomas Østvang.  






Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS