Finnmark AP prioriterer båtruter til veiløse samfunn
Kurt Methi i Hammerfest Arbeiderparti, mener det er viktig å prioritere båt for distriktene i Finnmark. (Illustrasjonsfoto)

Finnmark AP prioriterer båtruter til veiløse samfunn

Kurt Methi viser til et vedtak i representantskapet i Finnmark Arbeiderparti i argumentasjonen for båtruter.
Politikk
Raymond Elde
Publisert : 23.11.2017 01:35

Kurt Methi i Hammerfest Arbeiderparti, mener Finnmark AP er knall tydelig på at øyer og veiløse samfunn skal prioriteres.  

--Bakgrunnen er at ytre distriktene med sine ofte små samfunn som viktige medspillere i den totale næringskjeden i Finnmark, spesielt innenfor fiskeri og turisme.  De små samfunn på øyer og veiløse steder er totalt avhengig av ferge og hurtigbåttilbud, skriver Kurt Methi i et leserinnlegg. 

--For oss som tror på at også byer er avhengige av livskraftige distrikter, er det å prioritere de som er helt avhengig av båt, en god investering også for fortsatt livskraftige byer i Finnmark, har Methi skrevet i leserinnlegget. 

Utgangspunktet for leserinnlegget er vedtak i representantskapet til Finnmark Arbeiderparti i fjor: 
«Finnmark AP vil oppfordre APs fylkestingspolitikere om å prioritere forbedringer av transporttilbudet, både for passasjerer og gods, til øyer og veiløse samfunn. Dersom man i fylkeskommunen finner ekstra ressurser til sjøverts kollektivtilbud, må transporttilbudet til øyer og veiløse samfunn prioriteres og forbedres.» 

Les hele innlegget, i portalen til Radio Nordkapp






Annonse:
https://www.nordkapp.kommune.no/
Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS