Ny svømmehall kommer til å koste 90 millioner kroner
Arve Andersen presenter planene for ny svømmehall i Formannskapet.

Ny svømmehall kommer til å koste 90 millioner kroner

Formannskapet i Nordkapp har mottatt informasjon om ny svømmehall i Honningsvåg fra prosjektgruppa.
Ny svømmehall i Nordkapp
Raymond Elde
Publisert : 22.11.2017 09:29
Sist oppdatert : 22.11.2017 09:48

Den nye svømmehallen i Honningsvåg kommer til å koste 90 millioner kroner. Det er mulig å få 30 millioner kroner i spillemidler til prosjektet. Det sa prosjektgruppa for ny svømmehall da de presenterte prosjektet for styringsgruppa, altså formannskapet i Nordkapp. 

--Vi har vært i kontakt med Vardø kommune som har bygget et nytt 25 meters basseng og anlegget kostet 86 millioner kroner. Våre beregninger viser at en ny svømmehall mellom rådhuset og teknisk sektor vil koste mellom 80 og 90 millioner kroner. Å drifte anlegget vil koste om lag to millioner kroner i året, sier Arve Andersen, leder av prosjektgruppa, til Radio Nordkapp. 

--Jeg er skremt over formannskapet som spør om vi har sett på 12,5 meters basseng. Det har vi i dag. Nå skal vi ha et 25 meters basseng, sier Bengt Altmann, medlem av prosjektgruppa. 

--Det er viktig at kommunestyret så raskt som mulig setter av én million kroner på fond til prosjektet, slik at vi kan gå i gang med arbeidet med å få inn sponsormidler. Det sier Arve Andersen. 

--Først må rådmannen få utrede saken, så kan vi sette av penger til prosjektet. Det var ordfører Kristina Hansens (AP) kommentar til kravet om penger på neste års budsjett. 


Annonse:
BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS