Juli er døden for mobilen
Mange ødelegger mobiltelefonen i løpet av sommeren.

Juli er døden for mobilen

Vær nøye med mobilen i sommer.
Mobiltelefon
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 10.07.2016 03:45

Nye tall fra Tryg Forsikring viser at telefonen din lever farlig de kommende ukene.

--Vi har tatt en kikk på skadetallene, og statistikken er krystallklar på at juli er den farligste måneden for mobiler. Du gjør lurt i å holde ekstra godt fast i mobiltelefonen akkurat nå, sier pressekontakt Arvid Steen i Tryg Forsikring.

Trygs tall for reiseforsikring de siste årene viser at risikoen for skader på mobiltelefonen er rundt tre ganger så høy i juli, sammenlignet med de månedene med færrest skadetilfeller, som er desember og januar. Det vi si at drøyt 700 Tryg-kunder tar kontakt med selskapet i løpet av juli for å høre det er noe håp for deres knuste mobil.

Dekkes ikke av reiseforsikringen

Mange av oss tror at reiseforsikringen er en «superforsikring» som dekker alt av uhell. Steen kan fortelle at slik er det dessverre ikke.

--Jeg kunne selv tenkt meg en forsikring som dekket alt av tabber og uhell, men den forsikringen finnes ikke. Dersom du mister telefonen i bakken på ferien, og det er kun din egen feil, så dekkes ikke slike uhell av reiseforsikringen. Reiseforsikringen dekker tyveri og uhell der du ikke har skylden. Skulle du finne på å glemme telefonen et sted, og ikke finner den igjen, så dekkes heller ikke slike tabber av reiseforsikringen, sier Arvid Steen i Tryg Forsikring i en pressemelding. 






Annonse:
https://www.nordkapp.kommune.no/
Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS