Vil at Høyre skal løfte EU-kampen
Andrea Fjellvang, 1. nestleder i Finnmark Unge Høyre.

Vil at Høyre skal løfte EU-kampen

Nordkapp-politiker tror på et grenseløst Europa.
Politikk
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 15.11.2017 16:00

Andrea Fjellvang fra Nordkapp og 1. nestleder i Finnmark Unge Høyre, ønsker at Høyre skal løfte EU-kampen. 

--Ikke bare når det gjelder medlemskap, men også snakke om viktigheten av europeisk samarbeid oftere. Vi må snakke om hvorfor de fire frihetene er viktige, om at vi er positivt innstilt til handelsavtaler som TTIP og TISA, og at vi ønsker å reformere landbrukspolitikken som har stått stille siden 1935. Det skriver Andrea Fjellvang i et leserinnlegg. 

Fjellvang har i innlegget skrevet, at vi lever i en ny tidsalder hvor arbeidsplasser, penger, valuta, kultur, språk, mennesker og varer beveger seg fra land til land. Landegrenser viskes ut hver gang vi kjøper noe på nett, drar på ferie til utlandet og studerer noe annet sted enn i Norge. Det skjer store forandringer som vi må omfavne. Det betyr ikke at vi må glemme hvor vi kommer fra, men vi må også huske at norske verdier er europeiske verdier.

--Jeg tror på et grenseløst Europa. Naivt vil mange hevde, men likevel noe som bør være en ledestjerne i debatten om hva vi ønsker med Europa. Det er lett å være idealist i gode tider, og samtidig forlate dem ved første motstandsvei. Det er trist at Europa skjerper grensene, at Schengen-avtalen utfordres stadig, og at flere og flere land innfører passkontroll, har Andrea Fjellvang fra Finnmark Unge Høyre skrevet i innlegget som er publisert i Radio Nordkapps portal






Annonse:
https://www.nordkapp.kommune.no/
Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS