Knust lysarmatur var glasset i merdene
Vedbotn, Repvåg.

Knust lysarmatur var glasset i merdene

Det var trolig glass i merder fra brønnbåtrederiet Intership.
Næring
Raymond Elde
Publisert : 07.11.2017 13:27

Funnet av glass i merder ved Grieg Seafoods anlegg i Vedbotn antas nå å være oppklart. 

Etter at saken ble kjent i media i begynnelsen av oktober, ble Grieg Seafood kontaktet av brønnbåtrederiet Intership som transporterer fisk for selskapet. Intership fortalte at de ved to anledninger har fått knust lyspærer i lasterommet i forbindelse med transport av smolt til Vedbotn.

At det ble funnet glass i to forskjellige merder stemmer godt overens med datoene for båttransporten. Funnene av glass i merdene ble anmeldt, da man hadde grunn til å tro at dette var gjort med overlegg.
--Fra Grieg Seafood har vi tidligere beklaget at vi var snare med at vi slo fast at dette var gjort med forsett uten at dette var tilstrekkelig bevist. Da vi i ettertid mener at vi har funnet årsaken, tar vi selvkritikk på at vi «var noe heit i toppen» og var for snar og konkluderte. Det sier Roger Pedersen, samfunnskontakt i Grieg Seafood Finnmark, til Radio Nordkapp. 

Politiet i Nordkapp er varslet om de nye opplysningene i saken. Politiet vil imidlertid fullføre sine analyser av glasset som er tatt opp, før de avslutter etterforskningen.

Intership beklager 
Ledelsen i Intership beklager at disse hendelsene ikke umiddelbart ble meldt videre til Grieg Seafood. Slike avvik skal meldes i eget avvikssystem og selvsagt rapporteres umiddelbart til oppdragsgiver.


Annonse:
https://stillinger.headvisor.no/nordkappkommune/sektorleder0918/
Annonse:
BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS