Ny ungdomssatsing i Honningsvåg
Irene Nordhaug Hansen, daglig leder i Hålogaland Amatørteater Selskap.

Ny ungdomssatsing i Honningsvåg

Ny kultursatsing i Nordkapp i form av kurs.
Kultur
Raymond Elde
Publisert : 29.10.2017 09:45

Skal skape fremtidens ildsjeler i Nordkapp. 

--Gjennom en serie på tre kurs i skuespillerteknikk samt kurs i drift av en forening skaper vi fremtidens ildsjeler, sier Irene Nordhaug Hansen, daglig leder i Hålogaland Amatørteater Selskap, til Radio Nordkapp. 

--Det rike revy og teaterlivet i Honningsvåg er unik i norsk sammenheng, målt i antall mennesker som er bosatt her. Tre unike produksjoner som har forestilling i romjulen og et eget sommerteater finner du ikke på andre stede som en kan sammenligne seg med. En grunnskole med lærere som har vært i front og satset på revyproduksjon i 9. klasse, samt en kulturskole med et rikt tilbud, sier Hansen. 

--Grunnen til at vi igangsetter et samarbeidsprosjekt er at vi ønsker at unge i Honningsvåg også skal lære noe om drift av en forening. Vi håper også det vil føre til igangsettelse av egen-initierte aktiviteter slik at unge ikke går glipp av muligheten til å søke midler gjennom Frifond og Tvibit-stigen, sier Hansen. 

Hansen håper også at elever fra de andre stedene som går på videregående skole i Honningsvåg får inspirasjon til å skape aktiviteter på hjemstedet. 


Annonse:
http://www.kystmuseene.no/kamoeyvaer.6167680-329337.html
Annonse:
BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS