Hat-trick av Markus
Dagen Turngutt og tre måls-scorer, Markus Løkke Granaas

Turn slo Sørøy/Glimt 3-1 i sesongen siste fotballkamp. Markus Løkke Granaas sørge for alle tre målene til hjemmelaget
A-laget
Raymond Elde
Publisert : 07.10.2017 16:08
Sist oppdatert : 07.10.2017 16:23

Turn tok ledelsen etter 24 minutter og etter dette haadde gjestene sin største sjansen men Brede Falsen klarte ikke å sette ballen i mål.
Etter 36 minutter var det mange som mente at Turn skulle ledet 2-0 men dommeren annullerte for dytt i ryggen på Sørøy/Glimt-spiller.

I andre omgang, 55 minutter, så ropte publikum på straffe til hjemmelaget men dommeren var ikke enig.
Så spilte seg Turn fram til fjere sjanser etter innlegg fra kanten men de som var foran mål klarte ikke sette ballen i mål.

Når Glimt reduserte til 2-1 ble det litt spenning i kampen men da Markus Løkke Granaas satte inn mål nummer tre var det avgjort.

Kampfakta: Turn-Glimt (1-0) 3-1
24’ 1-0 Markus løkke Granaas
82’ 2-0 Granaas
90+1’ 2-1 Brede Falsen
90+5’ 3-1Granaas

Gule kort
33’ Brede Falsen, Glimt
39’ Markus Løkke Granaas