Børge Brattli fikk 4. divisjonskamp for Turn. Han ble byttet inn i bortekampen mot Kirkenes. (Arkivfoto)

Ole Dyrstad hadde kun elleve spillere tilgjengelig i 4. divisjonskampen mot Kirkenes.

Det var en tynn kamptropp da Turn reiste til Kirkenes fredag ettermiddag, så tynn at assistenttrener Børge Brattli kom inn som innbytter mot Kirkenes.

Kirkenes – Honningsvåg 3-1 (2-0)
Målskårer for Turn: Haakon Grønlund.

Selv om det ble tap i lørdagens kamp, er Turn-trener Ole Dyrstad langt fra misfornøyd.

--Resultatet var greit. Vi fikk det maksimale ut av kampen. Vi hadde kun elleve spillere tilgjengelig i dag, pluss assistenttreneren. Kirkenes fikk mål tidlig i begge omgangene, sier Ole Dyrstad til Radio Nordkapp.

Turn reduserte til 3-1 etter cirka 60 minutt spill med Haakon Grønlund. Han fastsatte sluttresultatet til 3-1.

Turn reiste til Kirkenes med 12 spillere, men Andreas Dyrstad fikk omgangssyke i løpet av natta, og lå på hotellet da guttene spilte kamp. Ole Dyrstad synes at laget har vært uheldig med skader denne høstsesongen.

Turn avslutter seriespillet neste helg mot Sørøy/Glimt på Honningsvåg stadion.
--Forhåpentligvis har vi en sterk tropp til serieavslutningen. Uansett ligger vi plassert slik på tabellen at det ikke er fare for nedrykk, sier Dyrstad.