Håper lokalbefolkningen slutter opp om festivalarrangementene
Festivalsjef Edelh Ingebrigtsen håper befolkningen deltar på arrangementene. (Arkivfoto)

Håper lokalbefolkningen slutter opp om festivalarrangementene

Nå braker det løs for Nordkapp Filmfestival 2017 i Nordkapp.
Filmfestivalen
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 13.09.2017 13:33
Sist oppdatert : 13.09.2017 13:47

Festivalsjef Edelh Ingebrigtsen forteller at alt er klart til Nordkapp Filmfestival 2017, en festival som blir åpnet offisielt på torsdag. 

Selv om det er festivalåpning på torsdag, tyvstarter festivalen onsdag kveld med salgsutstillingen til festivalkunstneren Bente Brochmann hos Perleporten Kulturhus. 

Ingebrigtsen sier til Radio Nordkapp, at hun har hatt ideen om en festivalkunstner i mange år. I år blir det gjennomført for første gang i regi av Nordkapp Filmfestival. 

For Nordkapp Filmfestival er det viktig med et mangfoldig program, et program med filmer og mange andre arrangement. Ingebrigtsen håper befolkningen slutter opp om arrangementene. Nordkapp Filmfestival er først og fremst for befolkningen i Nordkapp. 

Ingebrigtsen skryter av de frivillige medarbeiderne som den siste tiden har jobbet til langt på natt for at alt skal være klart til festivalen. De frivillige er helt avgjørende for festivalen. 

Onsdag formiddag tydet ingen ting på at SAS-streiken får konsekvenser for Nordkapp Filmfestival. Gjestene kommer seg til Magerøya, selv om Norsk Flygerforbund og Parat tar piloter ut i streik. 


Annonse:
BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS