Over 2 000 besøkte BUFF
Mange aktiviteter for barn og ungdommer i Honningsvåg i helgen. (Foto: Erik Lingjærde)

Over 2 000 besøkte BUFF

Arrangøren er fornøyd med besøkstallet for Nordkapp Barne- og ungdomsfilmfestival.
Filmfestivalen
Raymond Elde
Publisert : 11.09.2017 13:22
Sist oppdatert : 11.09.2017 14:53

Over 2 000 personer besøkte Nordkapp Barne- og ungdomsfilmfestival.

Nordkapp Barne og ungdomsfilmfestival (BUFF) har vært gjennomført i Honningsvåg fra 8. – 10. September.

BUFF er en filmfestival som drives i samarbeid mellom Nordkapp kommune og Nordkapp Filmfestival. Det har vært et eget styre for BUFF bestående av ungdommer som har utformet festivalen, programmert, og ledet BUFF gjennom en hel helg med et omfattende program. 

BUFF har hatt 26 frivillige ungdommer som har stått på og jobbet under hele helgen med festivalen. De frivillige er helt avgjørende for å kunne gjennomføre Nordkapp Barne- og ungdomsfilmfestival. 

Det har vært et omfattende filmprogram med totalt 23 filmer som har vært vist i kinosalene. Åpningsfilmene til både barne og ungdomsfilmfestivalen trakk mange besøkende. På barnefilmfestivalen som ble åpnet med «Biler 3», stilte amcarklubben opp med stilige biler, Nordkapp kommune med brannbilen, Mack sjimpanse bowling, ansiktsmaling og møte med filmfigurer. 

På åpningen av ungdomsfilmfestivalen som ble åpnet med filmen «Prebz & Dennis: The movie» var det ville tilstander da YouTube-stjernene fra filmen ankom Nordkapp kino. 

I tillegg har det vært mange flotte arrangement som kulinarisk kino for ungdom, fiskesprell, glow kafe, ansiktsmaling og besøk av Steinura.

Da siste filmer startet søndag kveld landet besøkstallet for alle filmer og arrangement for Nordkapp Barne- og ungdomsfilmfestival på fantastiske 2 058.

(Pressemelding Nordkapp Barne- og ungdomsfilmfestival)


Annonse:
BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS