Turn ligger fortsatt på 2. plass i avdelingen.
Sport
Raymond Elde
Publisert : 05.09.2017 16:00
Sist oppdatert : 06.09.2017 10:54

Turns småguttelag vant sesongens siste bortekamp, kamp mot Nordlys i Karasjok søndag ettermiddag.

Resultatet ble 0-5. Pauseresultatet var 0-3. Elias F. Høyen skåret to av målene, mens Henrik B. Olsen, Tobias Kristiansen og Thomas W. Dreyer skåret ett mål hver.

--Kampen åpnet litt nervøst med en del upresise pasninger. Etter hvert fikk Turn overtak på banespillet og produserte gode sjanser. Kampen ble i realiteten avgjort i løpet av de fem siste minuttene av første omgang der guttene skåret tre mål. I pausen ble vi enige om at vi skulle holde trykket oppe og ikke slippe Nordlys inn i kampen. Dette klarte spillerne greit og skåret ytterligere to mål. Det var en fortjent seier, sier Turn-trener Stig Erling Kristiansen.

Kampen ble spilt på en meget bra gressbane i Karasjok.

Turn ligger på 2. plass i avdelingen, og har to kamper igjen i serien. Neste kamp blir spilt på hjemmebane mandag 11. september mot HIF/Stein 4.