Bjørnevatn har fortsatt bare avgitt to poeng i 4. divisjon. Det var mot Turn på Honningsvåg stadion.
A-laget
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 03.09.2017 09:46
Sist oppdatert : 03.09.2017 09:48

Bjørnevatn vant kampen mot Turn på eget kunstgress lørdag ettermiddag. Sluttresultatet ble 3-0.

Kampfakta:
Bjørnevatn – Honningsvåg 3-0 (2-0)
1-0 Dan Michael Randa
2-0 Kim-Gøran Nilsen
3-0 Dan Michael Randa

Det var assistenttrener Børge Brattli som hadde ansvaret for Turn-laget i kampen mot Bjørnevatn. Selv om det ble tap, er Brattli fornøyd med innsatsen til spillerne.

Brattli sier til Radio Nordkapp, at Bjørnevatn er et spillende og solid lag. Dette bar kampen preg av. De spilte mye i mellomrommet, noe Turn var forberedt på. Det taktiske lykkes i deler av kampen for Turn, men det holdt ikke helt inn. Brattli synes seieren var fortjent.

Hjemmelaget spilte seg ikke til veldig mange sjanser på Bjørneparken kunstgress. Ifølge administratoren til Bjørnevatn på Facebook.com, hadde Turn gode kontringsmuligheter spesielt i 2. omgang.

Turns guttespiller Hasanai Pradapsri debuterte på A-laget og spilte 12 minutt som midtstopper, ifølge Brattli.

Det var mange forfall til kampen på grunn av skadde Turn-spillere. Onsdag skal Turn møte Nordlys i Karasjok. Brattli håper noen skadde spillere er tilbake på laget, men ingen ting er sikkert foran midtukekampen mot Nordlys.