Ørnefilm blir vist for første gang i Norge
«The Eagle Huntress» dokumentarfilmen har gått sin seiersgang på kino over hele verden, og vises for første gang i Norge under Nordkapp Filmfestival 2017.

Ørnefilm blir vist for første gang i Norge

Festivalsjefen har jobbet for at festivalen skal ha et variert program.
Filmfestivalen
Raymond Elde
Publisert : 25.08.2017 17:44

Nordkapp Filmfestival starter torsdag 14. september og pågår til søndag 17. september. Barne- og ungdomsfilmfestivalen pågår fra fredag 8. til søndag 10. september. 

--Åpningsfesten blir i år på servicekaia i Honningsvåg der elevene fra restaurant og matfag skal servere mat fra Finnmark i maritime omgivelser. Et band fra Lakselv skal stå for irsk pubmusikk, sier festivalsjef Edelh Ingebrigtsen til Radio Nordkapp.

Åpningsfilmen blir The Eagle Huntress». I filmen møter vi Aisholpan, en 13 år gammel jente som trener for å bli Mongolias første kvinnelige ørnejeger.

--Jeg ber om at dem som ønsker å jobbe som frivillig tar kontakt. For Nordkapp Filmfestival er de frivillige medarbeiderne viktige personer for filmfestivalen, sier Ingebrigtsen. 

--Som programsjef har jeg vært opptatt av at vi skal ha et variert program som passer for alle. Jeg håper lokalbefolkningen går på kino, sier Ingebrigtsen. 


BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS