Ørnefilm blir vist for første gang i Norge
«The Eagle Huntress» dokumentarfilmen har gått sin seiersgang på kino over hele verden, og vises for første gang i Norge under Nordkapp Filmfestival 2017.

Ørnefilm blir vist for første gang i Norge

Festivalsjefen har jobbet for at festivalen skal ha et variert program.
Filmfestivalen
Raymond Elde
Publisert : 25.08.2017 17:44

Nordkapp Filmfestival starter torsdag 14. september og pågår til søndag 17. september. Barne- og ungdomsfilmfestivalen pågår fra fredag 8. til søndag 10. september. 

--Åpningsfesten blir i år på servicekaia i Honningsvåg der elevene fra restaurant og matfag skal servere mat fra Finnmark i maritime omgivelser. Et band fra Lakselv skal stå for irsk pubmusikk, sier festivalsjef Edelh Ingebrigtsen til Radio Nordkapp.

Åpningsfilmen blir The Eagle Huntress». I filmen møter vi Aisholpan, en 13 år gammel jente som trener for å bli Mongolias første kvinnelige ørnejeger.

--Jeg ber om at dem som ønsker å jobbe som frivillig tar kontakt. For Nordkapp Filmfestival er de frivillige medarbeiderne viktige personer for filmfestivalen, sier Ingebrigtsen. 

--Som programsjef har jeg vært opptatt av at vi skal ha et variert program som passer for alle. Jeg håper lokalbefolkningen går på kino, sier Ingebrigtsen. 


Annonse:
http://www.nordkapp.kommune.no/index.php?cat=2925
Annonse:
BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS