Raymond Elde
Publisert : 19.08.2017 15:55
Sist oppdatert : 19.08.2017 15:57

Lørdag var det fjerde divisjonskamp i fotball i et nydelig sommervær på Honningsvåg stadion. Det var Norild fra Vadsø som var på besøk.

Kampen startet uten at noen av lagene hadde noe spesielt overtak og spilte seg fram til noe store målsjanser. Etter en halvtimes spill måtte Turn-målvakt Dagfinn Hillestad streke seg for å hindre at gjestene tok ledelse Det markerte starten på et press fra Norild som varte omgangen ut. Det var utrolig at ikke laget fra Vadsø gikk til pause med en klar ledelse.

Andre omgang startet der første slutte med et klart press fra Norild og det gikk bare fem minutter før gjestene var i ledelsen. Vi rakk ikke å notere ned målscorer og tid før det var 0-2.
Når det var gått et kvarter av andre omgang var det 3-0 til guttene fra Vadsø og da var kampen i realiteten over. Norild hadde flere store sjanser utover i omgang uten at de klarte å sette ballen i nettmaskene.

--Vi ble enige i pausen om at vi skulle være mere besluttsom. Det løsnet og vi fikk målene. Men Honningsvåg er godt organisert så det er alltid vanskelig å komme i hit, sier Norild-trener Johan Rolstad til Radio Nordkapp

--Merker at vi har hatt et hardt kampprogram med to kamper i uka. Etter en stund hadde vi ikke mere krefter igjen. Norild er et godt lag, men jeg tror Bjørnevatn har fått en stor ledelse til at noen skal ta dem igjen, sier Ole Dyrstad.

Kampfakta Turn – Norild (0-0) 0-3
50’ 0-1 Eskild Aleksandersen
55’ 0-2 Joakim Persen
60’ 0-3 Baboucarr Sarr

78’ Gult kort Ole Elmer L Jensen