Blir ikke asfalt i Elvegata i år
2,4 millioner koster det å få asfaltert Elvegata i Honningsvåg. Budsjettet var på det halve og derfor blir det ikke asfalt i år.

Blir ikke asfalt i Elvegata i år

Kostnader over det som var budsjettert i kommunale prosjekt.
Lokal
Raymond Elde
Publisert : 15.08.2017 17:28

Nordkapp kommune har valgt å utsette asfalteringen av Elvegata i Honningsvåg. Årsaken er at anbudet er 100 prosent over budsjettet. 

--Vi hadde satt av 1,2 millioner kroner til asfalt i Elvegata. Nå viser det seg at det koster 2,4 millioner kroner. Derfor utsetter vi dette til neste år, sier Vera Iversen, teknisk sjef i Nordkapp kommune, til Radio Nordkapp. 

I fjor ble det lagt nytt vann og avløp samt bygget forstøtningsmurer. I år skulle vegen bli rettet opp og det skulle bli lagt fast dekke. 
--Jeg vet ikke hva som er årsaken til budsjettsprekken, men det kan tyde på for dårlig forarbeid, sier Iversen. 

Kommunestyret har vedtatt å legge nytt vann og avløp i Turngata. Heller ikke dette prosjektet klarer å holde budsjettet. 
--Vi har fått inn anbud på 2,3 millioner kroner og det er 300 000 kroner over budsjettet. Hvis været blir bra klarer vi å asfaltere hele Turngata før vinteren, sier Iversen. 

Fortauet mellom den nye gravlunden og Joker skal ferdigstilles så raskt som mulig slik at det blir lagt asfalt på Nordvågveien før jul. Kostnad 200 000 kroner. 

--Vi er i dialog med fylkeskommunen slik at vi asfalterer områdene samtidig, sier Iversen. 






Annonse:
https://www.nordkapp.kommune.no/
Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS