Mener Posten neglisjerer den virkeligheten mange eldre lever i
Pensjonistforbundet Finnmark krever svar fra Posten Norge. Eldre mennesker får ikke postpakker som før, ifølge fylkeslaget. (Illustrasjonsfoto)

Mener Posten neglisjerer den virkeligheten mange eldre lever i

Krever svar fra Posten Norge innen 30. september.
Lokal
Raymond Elde
Publisert : 26.06.2016 21:45

Pensjonistforbundet Finnmark mener Posten må ta grep og sørge for at mennesker får livsviktig medisin.

I en uttalelse skriver Pensjonistforbundet Finnmark, at forbundet får mange henvendelser fra frustrerte mennesker som ikke får postpakker hjem slik dem gjorde før.

--Er det ikke mulig for Posten Norge å bruke en annen form for registrering når det gjelder livsviktige medisiner? For eksempel at apotekene sender de nødvendige opplysningene til postregistreringsterminalene per e-post, istedenfor å sende pakker frem og tilbake? Mer miljøvennlig er det også, skriver fylkeslaget i uttalelsen.

Pensjonistforbundet Finnmark mener vi lever i en digital verden, noe som også bør gjelde Posten Norge. For Pensjonistforbundet Finnmark virker det som om dette er en måte å skaffe Postens ekstra fortjeneste på, skriver fylkeslaget i uttalelsen.

--Vi syns at Posten Norge neglisjerer den virkeligheten mange eldre lever i, som ikke kjører bil og som ofte har elendige tilbud når det gjelder offentlig kommunikasjon, når de viser til at de ikke har råd til å utstyre landpostbud med betalingsterminaler. Disse kundene bryr ikke Posten Norge seg om, ifølge uttalelsen som ble vedtatt på et møte i arbeidsutvalget 17. juni.

Pensjonistforbundet Finnmark forventer rask behandling av denne saken med tilbakemeldingsfrist 30.september 2016.

Se hele uttalelsen, under Pressemeldinger på Radionordkapp.no






Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS