Barndom betyr alt
Olav Øygard, biskop i Nord-Hålogaland bispedømme.

Barndom betyr alt

Biskopen har delt et sommerminne på sosiale medier.
Lokal
Raymond Elde
Publisert : 03.08.2017 11:00
Sist oppdatert : 10.11.2017 10:33

Olav Øygard, biskop i Nord-Hålogaland bispedømme, ber norske politikere sørge for at barn får den beskyttelsen de har krav på, og oppfordrer landsdelen til å støtte opp om aksjonen.

--Da jeg var 6 år, bodde jeg sammen med familien i London i et år. Jeg gikk på skolen der, og hadde et fint år. Jeg fikk mange venner, og snakket engelsk flytende etter bare noen uker. Hjemme snakket vi selvsagt norsk. Det falt meg aldri inn at jeg og min familie skulle være et problem eller en belastning for det landet vi var i. Jeg følte meg velkommen i England, jeg trivdes der, og jeg følte meg trygg, skriver biskopen på Facebook.com. 

Redd Barna setter denne sommeren søkelyset på situasjonen for barn på flukt, og mange i sosiale medier deler nå sine sommerminner med en viktig hilsen til norske politikere som nå gjør seg klare til å gå inn i valgkampen. 

Gro Davidsen, fungerende regionleder i Redd Barna Nord-Norge er glad for at Biskopen i Nord-Hålogaland har valgt å støtte Redd Barnas solidaritetsaksjon om barn på flukt. Redd Barna i Nord-Norge inviterer alle til å gjøre som biskop Olav Øygard, nemlig et sommerminne via Facebook eller Instagram. 


Annonse:
BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS