Har reist til sommerleiren på Utøya
Finnmark AUF er representert med over 30 av medlemmene på årets sommerleir. (Foto: Finnmark AUF, fra i fjor med Nord-Norge i aksjon)

Har reist til sommerleiren på Utøya

Det blir ulike aktiviteter for finnmarkungdommer på AUFs sommerleir de neste dagene.
Politikk
Raymond Elde
Publisert : 02.08.2017 16:00

Over 30 av medlemmene i Finnmark AUF har reist til AUFs sommerleir på Utøya. 

--Vi gleder oss til politiske diskusjoner, å treffe nye og gamle kjente fra hele landet og tøffe dueller på fotball- og volleyballbanen, sier leder Guro Vollan Nilsen.

Årets sommerleir arrangeres fra onsdag 2. til søndag 6. august. På årets leirprogram står besøk fra både Jonas Gahr Støre, tidligere statsminister Gro Harlem Brundtland, Hadia Tajik, Trond Giske, LO-leder Hans Christian Gabrielsen og komikerne Sofie Frøysaa, Jonis Josef og Henrik Fladseth. 

--Programmet er veldig bra i år! Det blir mange spennende, morsomme og interessante taler, innledninger og politiske og praktiske verksteder alle dagene, så jeg tror ikke vi kommer til å kjede oss ett sekund i løpet av sommerleiren, sier Nilsen i en pressemelding. 

Høstens stortingsvalg er naturligvis en sentral del av årets sommerleir, og Nilsen ser frem til å kickstarte valgkampen skikkelig på Utøya.

Flere av medlemmene som skal være med på AUF-leiren får sitt første møte med «sommerens vakreste eventyr» i år. 

--Det er nok mange som har sommerfugler i magen når de tenker på hvordan det kommer til å bli å være en del av Norges største og viktigste politiske verksted, treffe AUFere fra hele landet og folk fra de internasjonale søsterorganisasjonene våre og få mange nye venner. Selvfølgelig skal vi vinne både fotball- og volleyballturneringen i år, sier Guro Vollan Nilsen.


Annonse:
BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS