Turn spilte med ti spillere i vel én omgang, men vant

Fem mål ble scoret før pause. Etter pause ble det en forsvarskamp for Turn.
Sport
Raymond Elde
Publisert : 23.06.2016 13:00

Det ble en målrik førsteomgang i kampen mellom Bossekop og Turn, men i 2. omgang fokuserte Turn på forsvarsspill.

Juniorkampen ble spilt onsdag kveld i Alta. Sluttresultatet ble 2-3, noe som også var resultatet til pause. Det var Håkon Grønlund, Andreas Dyrstad og Markus Løkke Granaas som scoret Turn-målene.

--Vi hadde bra kontroll på kampen. I slutten av førsteomgang fikk Gustav Prytz Olsen rødt kort. Dermed måtte vi spille 2. omgang med ti spillere.  Guttene forsvarte seg godt etter pause, sier Turn-trener Ole Dyrstad.

Dette var kamp nummer to for juniorlaget til Turn, og så langt i sesongen har det blitt seks poeng. Før juniorspillerne tar fotballferie skal det være bortekamp mot Alta IF onsdag 29. juni.