Har startet på den lange fotturen
Andreas Orset, eller «Eventyreren», har startet på en ett år lang gåtur.

Har startet på den lange fotturen

Mil etter mil for «Eventyreren».
Riks
Raymond Elde
Publisert : 26.06.2016 09:45

Denne uken gikk 23 år gamle Andreas Orset de første skrittene på en ett år lang fottur.

Fra «Eventyrbrua» i Oslo sentrum går turen på kryss og tvers gjennom hele Norge. Andreas er ansatt for å gå tur, og fra nå av skal han bli kjent som «Eventyreren».

Sammen med klima- og miljøminister Vidar Helgesen startet Orset på det han selv betrakter som drømmejobben. I ett år skal han gå tur, ansatt på fulltid for å gjøre nettopp det. Den lange fotturen er et samarbeidsprosjekt mellom den norske skoprodusenten Alfa, organisasjonen Norsk Friluftsliv og Visit Norway. Målet er å sette fokus på Norge som friluftsland og vise frem friluftslivets gleder og fordeler.

Andreas Orset, eller Eventyreren som han nå kalles, ble valgt ut blant 1030 søkere da Alfa Sko lyste ut stillingen. Nylig avsluttet han bachelorstudier ved Norges Handelshøyskole, og nå venter norsk natur, på kryss og tvers, i sol og regn, kilometer etter kilometer. Gjennom sosiale medier og blogg skal han formidle sine opplevelser og ekstremteste tursko fra Alfa.

--Dette er drømmejobben, men jeg er nervøs nå. Akkurat i dag er det helt vilt å tenke på hvor lenge ett år faktisk er. Jeg elsker å være ute og oppleve naturen, og jeg har jo en del erfaring med det, men dette er spesielt. Rar første jobb å ha, etter studier på Handelshøyskolen, sa Andreas «Eventyreren» Orset.

Det er mulig å følge turen via internett. Både på Facebook.com og på blogg vil det bli vist frem turmuligheter i landet. 






Annonse:
https://www.nordkapp.kommune.no/
Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS