Sommerferien er i gang
Sangen «Grevling I Taket» av elever fra 3. og 8. klassetrinn.

Sommerferien er i gang

Elever og lærere har avsluttet skoleåret 2015/2016.
Lokal
Publisert : 23.06.2016 09:30
Sist oppdatert : 27.06.2016 09:29

Onsdag 22. juni feiret 360 elever på Honningsvåg skole at sommerferien har kommet, det gjorde de med en storslått forestilling.

Av: Sondre Mikkola

Vanligvis har det vært at hver klasse har sunget vær for seg, men i år ente det annerledes. Fordi 3. og 8. klasse sang «Grevling I Taket» og mellomtrinnet sang «Forelska I Lærer'n» sammen. mens 1. klasse sang «Ja Er Det Ikke Rart?», 2. klasse sang «Årstidene», 4. klasse «Papegøye Fra Amerika» og 9. klasse med «kan vi få lov til å sove litt» fra revyen deres.

Under avslutningen var det delt ut premier til de som har vært mest aktiv på aktivskolevei. Det ble delt ut bøffer, kopper, G-Sport gavekort og en sykkel. Det var også andre priser som var delt ut, for eksempel «årets gamer, årets solstråle, året Adam og Eva osv.»

Rektoren fortate at elevene på Honningsvåg skole trives veldig bra etter en trivselsundersøkelse i høst. Bland de beste i landet, av 428 er Nordkapp på 25 plass.

Tina Fagerhaug Larssen i 5. klasse forteller avslutningen hovedsakelig består av at klassene drar til aulaen og synger en sang, hun forteller også at det nok øving. Mens en annen i samme klasse forteller at det er veldig hyggelig og fint at hele skolen møtes og synger vær sin sang. At de gjør noe med klassen sin før de avslutter syntes han også er bra.

Læreren på 5. klasse forteller at de siste dagene på skolen brukes til øving til forestillingen og at elevene er veldig engasjert. At klassene jobber individuelt og møtes til en felles gjennomgang. Selve forestillingen syntes dem går veldig greit fordi det er mange elever og det er mye organisering. Men nå er det sånn at 9. klasse har ansvaret for organiseringen og det syns dem funker veldig bra.






Annonse:
https://www.nordkapp.kommune.no/
Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS