Porsanger vant hjemmekampen mot Turn. (Illustrasjonsfoto)

Siste Turn-kamp før fotballferien for småguttelaget.
Sport
Raymond Elde
Publisert : 22.06.2016 16:00

Porsanger vant smågutteoppgjøret mot Turn, en kamp som ble spilt i Lakselv tirsdag kveld. Sluttresultatet ble 5-2. Pauseresultatet var 3-0.

Det var Deividas Masidunskas som scoret begge Turn-målene.

Turn-trener Stig Erling Kristiansen karakteriserer kampen som merkelig.

--To forsvarstabber gjorde at vi tidlig havnet under 2-0. Spillerne virket litt stresset av dette, men produserte fortsatt mange gode sjanser. Det som tidligere i sesongen var «stang inn» har de siste kampene vært «stang ut», sier Stig Erling Kristiansen.

--I andre omgang ser vi ett Turn-lag som kjører over Porsanger det første kvarteret, og reduseringen var velfortjent. Da vi trodde opphentingen var startet fikk Porsanger straffespark ett minutt senere. Etter straffesparket var kampen jevnspilt, men ender med hjemmeseier 5-2, sier Kristiansen.

Kristiansen forteller at trenerne og spillerne synes det er surt å tape kamper hvor man skaper flest sjanser.