Honningsvågrevyen med forestillinger i utlandet
Frank Arne Olsen underholdt turister i Sverige sammen med resten av Honningsvågrevyen. (Arkivfoto)

Honningsvågrevyen med forestillinger i utlandet

Honningsvågrevyen tar gjerne flere forestillinger i utlandet, på plasser med nordmenn.
Kultur
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 18.07.2017 05:25

Fredag og lørdag hadde Honningsvågrevyen forestillinger i Piteå i Sverige. 

--Jeg var der på ferie for noen år siden. Jeg ble gjenkjent av nordlendinger og fant ut at det var muligheter for Honningsvågrevyen. Da vi tok kontakt var hotellet kjempeinteressert i forestillinger, sier Frank Arne Olsen til Radio Nordkapp. 

På helgens forestillinger var det turister fra Norge og Sverige i salen. Frank Arne Olsen synes det var litt overraskende at de svenske turistene tok humoren til Honningsvågrevyen. 

Forestillingene i Piteå var første gang Honningsvågrevyen har satt opp fullt show i utlandet, selv om revygjengen har opptrådt utenfor det norske fastlandet i løpet av årenes løp. 

Honningsvågrevyen får forespørsler om show i varmere strøk. Olsen utelukker ikke forestilling på for eksempel Gran Canaria i Spania. 

Nytt show 
Frank Arne Olsen og gjengen i Honningsvågrevyen har startet arbeidet med et nytt show, et show som skal ha premiere i september. Olsen forteller at prosessen med å lage show ligner på prosessene til Turnrevyen og Honningsvåg Musikkforening i forkant av romjulens forestillinger. 

Honningsvågrevyen har, ifølge Frank Arne Olsen, laget 12-14 show på snart 20 år. 

Revyen består i dag av Frank Arne Olsen, Finn Arild Selnes, Øystein Myrvold, Bjørnar Johansen, Jens Richard Jensen og Jens Petter Nordang. 






Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS