Gikk på damesmell i Syden
Norske menn blir lurt på sydenferie. (Foto: Tryg)

Gikk på damesmell i Syden

Menn går på damesmell i syden, i år også.
Riks
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 16.07.2017 15:45

Fulle menn som tar med seg fremmede kvinner på rommet og deretter blir robbet, får ikke noe igjen på reiseforsikringen. 

En sikker sommerklassiker i Tryg Forsikring er varianter over den gamle historien: Inviterte kvinne med på rommet, ble loppet for penger, telefon og ellers alt annet av verdi, melder forsikringsselskapet i en pressemelding. 

For det er bare å se det i øynene, alle menn der ute: Det er ikke nødvendigvis ditt vinnende vesen og sjarmerende smil som gjør at damene vil være med deg på rommet. I mange tilfeller er det pengene dine, verdisakene dine og kanskje også mobiltelefonen din som teller mest.

En reiseforsikring dekker mye, som for eksempel sykdom og forsinkelser som kan oppstå når du er ute og hygger deg på en velfortjent ferie. Er du beruset, inviterer en fremmed dame på rommet og deretter blir rundstjålet, må du dekke regningen selv. På forsikringsspråket heter det «uaktsom adferd», eller på godt norsk: Dette burde jeg ha skjønt.

Nylig fikk Tryg en telefon fra en noe spak trønder som hadde gått på en damesmell i syden. Han ble robbet for alt han hadde av verdisaker, etter at han hadde sovnet med en fremmed dame på rommet. Hun benyttet anledningen til å loppe ham for pass, verdisaker og penger.
--Han skjønte at han var langt på vei skyld i tyveriet selv, men lurte på om vi kunne dekke noe. I slike saker er det nok graden av promille som også vil avgjøre graden av erstatning. Vi har ennå ikke avgjort hvor mye den uheldige trønderen får dekker, sier pressekontakt Arvid Steen i Tryg.

Steen forteller at det er sjelden damer havner i samme situasjon som menn. Menn i 40-50 årene er gjengangeren, ifølge Steen. 


Annonse:
BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS