Lokalbefolkningen slutter opp om bakeriet
Fra venstre: Grégoire Truffer, Nicolas Alexandre, Abdoulaye Bah og Magda Filonowicz.

Lokalbefolkningen slutter opp om bakeriet

Mener lokalbefolkningen har samme kafékultur som i Frankrike og Italia.
Næring
Raymond Elde
Publisert : 27.06.2017 09:28
Sist oppdatert : 27.06.2017 09:33

I juni åpnet Honni Bakes i posthuskrysset, et konditori og bakeri i Honningsvåg. 

--De første 14 dagene var trolig 90 prosent av omsetningen fra lokalbefolkningen. Om sommeren forventet vi at turistene skulle dominere. Det er tydelig at lokalbefolkningen har den samme kafékulturen som i Frankrike og Italia, sier Magda Filonowicz til Radio Nordkapp.

--Mannen min jobbet på et stort industribakeri i Oslo. Da jeg fikk jobben som stabssjef i Nordkapp kommune, flyttet vi til Honningsvåg. Nå har han sin egen arbeidsplass, sier Magda. 

Slik det ser ut i dag blir det to til tre arbeidsplasser ved Honni Bakes.

--Brød skal folket ha hver dag. Derfor er vi ikke redde for at det skal bli for lite å gjøre til vinteren. Det er viktig at kundene gir tilbakemelding slik at vi kan tilpasse produktene til markedet, sier Magda Filonowicz.

!God start for bakeriet i Honningsvåg.






Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS