Ny reiselivstjeneste søker lokalkjente i hele landet
Nordvågen i Nordkapp.

Ny reiselivstjeneste søker lokalkjente i hele landet

Pick Your Day en plattform som lar hvem som helst tilby turister opplevelser.
Næring
Raymond Elde
Publisert : 22.06.2017 20:00

Pick Your Day, den nye norske tjenesten som på mange måter utfordrer den tradisjonelle reiselivsnæringen, er nå på jakt etter lokalkjente i hele landet. Med andre ord mennesker som har noe å tilby turistene. Det kan være alt fra kjøttkakespising hjemme i egen stue til en bar-til-bar runde i sentrum.

Enkelt forklart er Pick Your Day en plattform som lar hvem som helst tilby turister opplevelser. For eksempel en fisketur, gåtur, bar-til-bar runde eller en tradisjonell norsk middag. 

Søker folk i hele landet
Jan Rangul, mannen bak den nye reiselivstjenesten, sier at de nå jobber med å fylle tjenesten med lokale opplevelser. 
--Vi ønsker mennesker som har noe unikt å tilby. Men det er viktig å huske på at det som for mange oppleves som hverdagslig kan være unikt og eksotisk for andre. Bare det å få kjøre en snøfreser en time kan være en opplevelse for mennesker som ikke er vant til snø. Alle kan bli tilbydere, sier han. 

Samfunnsansvar
Pick Your Day er en tjeneste, eller en portal, som lar hvem som helst tilby opplevelser – og som lar hvem som helst kjøpe opplevelser. Jan Rangul sier det er flere grunner til at tjenesten er bærekraftig. For det første søker mennesker i stadig større grad etter det genuine, og for det andre er det en glimrende måter for å folk å tjene penger på.
--Med Pick Your Day lar vi ikke bare folk oppleve det genuine. Vi gir også bonden i Thailand og fiskeren i Hellas muligheten til å tjene penger på det som er hverdagslig for dem, men eksotisk for tilreisende. Dette er samfunnsansvar i praksis, sier han. 

Stein for stein
Pick Your Day er fortsatt inne i en tidlig fase, og det jaktes derfor kontinuerlig på mennesker som har noe spennende å tilby. 
--Vi bygger stein for stein, og vi har i tillegg til Norge etablert kontorer i London og Nairobi. Tjenesten er internasjonal. Vi ønsker en tjeneste med størst mulig mangfold. Folk flest har noe de kan tilby, men de er kanskje ikke klar over det, sier Jan Rangul. 

Digitalisering av reiselivsnæringen
Digitaliseringen er allerede i ferd med å revolusjonere reiselivsnæringen. Aktører som Pick Your Day bidrar til et større mangfold i form av at man som reisende får mer å velge i. 
--Vi ønsker å gjøre alle destinasjoner ytterligere interessante samtidig som vi ønsker å gjøre noe positivt for lokalområder. Mennesker som før ikke har nådd ut med sine tjenester har nå tilgang på en internasjonal markedsføringskanal, avslutter Jan Rangul. 

Om Pick Your Day
Pick Your Day er en portal der tilbydere og verter av ulike opplevelser og aktiviteter matches med de som søker det genuine og annerledes. Tjenestene vil variere, slik vertene og gjestene varierer. Du kan enkelt søke deg frem til de opplevelsene og aktiviteten du ønsker med de tilbyderne som faller i smak. Målsetningen er å matche tilbyder/vert med reisende og gjester – med den hensikt at begge parter skal få en unik og god opplevelse.

(Pressemelding fra Pick your day)






Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS