Siva gir økt verdiskapning
Ny rapport viser at Sivas nettverk gir høyere verdiskapning for bedrifter. (Illustrasjonsfoto)

Siva gir økt verdiskapning

Ny rapport om verdiskapning har blitt presentert.
Næring
Raymond Elde
Publisert : 11.06.2017 21:45

Bedrifter tilknyttet en næringshage eller inkubator har høyere verdiskaping enn sammenlignbare bedrifter som ikke er en del av Sivas nettverk, viser ny rapport. 

En evaluering av Sivas næringshage- og inkubasjonsprogram viser at ordningene er viktig for næringslivet. Fire av fem bedrifter er fornøyde med tilbudet.

Evalueringen fremhever at Sivas næringshager og inkubatorer er en viktig del av de regionale innovasjonssystemene. Sivas nettverk bidrar til å bygge kompetanse, dele erfaring og stimulere til samarbeid. Nytteverdien er aller best for bedriftene som er samlokalisert og en aktiv del av miljøet.

Effektive verktøy for vekst
--Vårt mål er at Sivas innovasjonsprogrammer skal være gode verktøy for utvikling av næringsmiljøer og gi økt verdiskaping i bedrifter som virker i distriktene. Vi er tilfredse med at evalueringen nå viser at programmene fungerer meget godt for bedriftene, sier kommunal- og moderniseringsminister Jan Tore Sanner (H)

Inkubasjonsprogrammet skal utvikle nytt næringsliv gjennom å kommersialisere nye ideer og skape nye bedrifter. Næringshageprogrammet har et særlig ansvar for distriktene og skal bidra til økt verdiskaping og vekst i næringslivet i hele landet.

(Pressemelding fra Siva)






Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS