Småjentelaget vant
Turns småjenter 2017. Fra venstre: Johanne Rønning Karlsen, Maria Wøhni Joakimsen, Tiril Kristiansen, Nina Caroline Sivertsen, Ronja Elise Holst, Ingrid Dreyer, Sanne Nerberg Hansen, Tonje Nerberg Hansen, Vicotoria Bech ( tidl. Norkinn), Kine Sommervik Olsen ( tidl. Norkinn), Helle Øien Sørbø ( tidl. Norkinn). Foran: Hanne Kiil Johansen Bak: trener Lennart Karlsen

Småjentelaget vant

Småjentelaget til Turn vant søndag fotballkampen mot Porsanger.
Sport
Raymond Elde
Publisert : 30.05.2017 01:15

Dette var sesongens fjerde kamp for jentene, og det har vært en tøff start. Laget har tapt de tre første kampene, men har vist en positiv utvikling. Nå kom altså oppturen.

Jentene kjemper godt, men ligger under til pause. Vi vet ikke hva trener Lennart Karlsen sa til jentene i garderoben, men i andre omgang er Honningsvågingene det dominerende laget på banen, og vinner omgangen 3-0, slik at sluttresultatet blir 5-3.

Det er flere år siden Honningsvåg sist stilte med lag i småjenteklassen, og at dette er mulig i år, er også på grunn av et samarbeid med Norkinn. Tre av jentene derfra har meldt overgang til HT&IF, slik at det er spillere nok til å stille i 9er serie.

Honningsvåg- Porsanger 7er 5-3 (2-3)
Målscorere for Turn: Nina Caroline Sivertsen 1 mål. Victoria Bech  og Helle Øien Sørbø 2 mål hver.
Dommer: Magnus Wøhni Joakimsen. Tilskuere: ca 50






Annonse:
https://www.nordkapp.kommune.no/
Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS