Lagene misbrukte store sjanser på Lakselv kunstgress.
A-laget
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 16.05.2017 20:37
Sist oppdatert : 16.05.2017 20:43

Det ble 1-1 i 16.mai-kampen mellom Porsanger og Turn, en kamp spilt på Lakselv kunstgress tirsdag kveld.

Kampfakta:
Porsanger – Honningsvåg 1-1 (1-0)
1-0 4 min Runar Rasmussen
1-1 65 min Mathias Hansen
Tilskuertall: I overkant av 40.

Det var hjemmelaget som tok ledelsen tidlig i første omgang. Runar Rasmussen skåret på et skudd fra cirka 20 meter. Utligningen kom etter 65 minutt spill. Turns Heine Kurås Andersen kom rundt på kanten og la inn. Mathias Hansen var foran målet til keeper Aleksandar Spasic og fastsatte sluttresultatet til 1-1.

Turn-trener Ole Dyrstad er fornøyd med ett poeng i Lakselv.

--Vi har nesten ikke spilt på full bane og dette var den andre kampen. Vi er fornøyde med ett poeng, sier Ole Dyrstad til Radio Nordkapp.

Ole Dyrstad mener det burde vært flere mål i kampen. Turn-spillere kom blant annet alene med Porsanger-keeperen flere ganger, men slurvet med avslutningene.

--Spillermessig hadde lagene hver sin omgang. Porsanger var best før pause, men i de siste tjue minuttene av kampen var Turn det beste laget, sier Dyrstad.

Turns neste kamp i 4. divisjon er mot Tverrelvdalen på Honningsvåg stadion, lørdag 27. mai.