Klare for å vinne Arbeiderpartiets landsmøte
Styret i Finnmark AUF. Fra venstre: Espen Amundsen, Thomas Grønnli Pettersen, Sondre Schlottmann Lisø, Guro Vollan Nilsen, og Elisabeth Regine Myrland.

Klare for å vinne Arbeiderpartiets landsmøte

Guro Vollan Nilsen, leder i Finnmark AUF, har flere kampsaker på Arbeiderpartiets landsmøte.
Politikk
Raymond Elde
Publisert : 20.04.2017 11:15

Torsdag starter Arbeiderpartiets landsmøte. Guro Vollan Nilsen fra Nordkapp og leder i Finnmark AUF, er klar.

--Vi skal vinne valget til høsten og sørge for at landet får en ny regjering. Da er det viktig for oss at politikken legger til rette for at vi kan skape en bedre fremtid sammen. Jeg gleder meg til å være med og forme den politikken vi skal styre landet med de neste fire årene, sier Guro Vollan Nilsen fra AUF i Finnmark

--Vi er veldig fornøyde med at vi allerede har fått med Arbeiderpartiet på en nasjonal bemanningsnorm for skolehelstjenesten. Det betyr at det vil være en helsesøster til stede på alle skoler hver eneste dag, og det er utrolig viktig for norske elever, sier Nilsen.

Hun kommer også til å sloss for 16-årig stemmerett ved kommune- og fylkestingsvalg, matkastelov, lærernorm i grunnskolen og en opprusting av utstyrsparken på yrkesfag.

--Dette er bare noen eksempler på de mange sakene som skal opp på landsmøtet som er viktig for ungdom, og for at vi skal kunne skape en bedre fremtid sammen. Vi er mange unge delegater fra hele landet på Arbeiderpartiets landsmøte, og vi kommer til å ta kampen for vår generasjon og de som kommer etter oss, sier Nilsen.

--I dag har vi en Høyre/Frp-regjering som tar landet i helt feil retning. Forskjellene øker, arbeidsledigheten er rekordhøy og klimaendringene blir ikke tatt på alvor. Landet vårt fortjener bedre, og derfor gleder jeg meg til å drive valgkamp de neste månedene for en ny arbeiderpartiledet regjering som er opptatt av at alle skal med, sier Guro Vollan Nilsen fra AUF i Finnmark. 

(Pressemelding fra Finnmark AUF)


Annonse:
https://stillinger.headvisor.no/nordkappkommune/helse-og-omsorgssjef0418/
Annonse:
BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS