Edelh er tilbake som filmfestivalsjef
Edelh Ingebrigtsen er tilbake som sjef for Nordkapp Filmfestival.

Edelh er tilbake som filmfestivalsjef

Styret i Nordkapp Filmfestival har fått Edelh Ingebrigtsen tilbake som festivalsjef.
Filmfestivalen
Raymond Elde
Publisert : 05.04.2017 13:33

Edelh Ingebrigtsen er tilbake i stillingen som festivalsjef i Nordkapp Filmfestival. 

--Styret i Nordkapp Filmfestival er veldig glad for at vi kan meddele at Edelh Ingebrigtsen har signert arbeidsavtale og takket ja til å ta verdens nordligste filmfestival videre. Det sier Tor Helge Reinsnes Moen, styreleder i Nordkapp Filmfestival, til Radio Nordkapp. 

--Edelh arbeider i Nordkapp kommune som kulturkonsulent der kino, allment kulturarbeid og ungdomsarbeid, tar mye av tiden. Derfor er Edelh den rette som leder av festivalen. Hennes kunnskap om film er mangfoldig. Nettverket i Norge, små og store filmfestivaler, er stort, sier Moen. 

--Unge uttrykk er morgendagens uttrykk. Derfor er også kunnskap om denne gruppen uvurderlig. Edelh er fra Nordkapp kommune og har kystkultur i blodet. I tillegg var hun sentral da festivalen ble startet og det gjør det hele komplett. Styret er mer enn fornøyd, sier Moen. 

--Festivalens utfordringer i årene som kommer, vil være å ha gode samarbeidspartnere i inn og utland, og samle lokale krefter for å videreutvikle Nordkapp Filmfestival til å være en felles dugnad for å lage en filmfest lokalt. Festivalen skal være en intim og unik møteplass for filmbransjen, sier Moen. 

Årets festival blir arrangert i perioden 14. til 17. september. 


Annonse:
https://www.facebook.com/brillehus/
Annonse:
BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS