Rosneft og Petro Arctic samarbeider i nord
Petro Arctic og RN Nordic Oil inngår formelt samarbeid med mål om å styrke leverandørindustrien i Barentsregionen, sier CEO i RN Nordic Oil, Halfdan Millang og prosjektdirektør i Petro Arctic, Nina Kivijervi Jonassen. (Foto Petro Arctics nettsted)

Rosneft og Petro Arctic samarbeider i nord

Petro Arctic og RN Nordic Oil har inngått formelt samarbeid.
Næring
Raymond Elde
Publisert : 23.03.2017 05:36

Petro Arctic og RN Nordic Oil inngår formelt samarbeid med mål om å styrke leverandørindustrien i Barentsregionen. Det sier CEO i RN Nordic Oil, Halfdan Millang og prosjektdirektør i Petro Arctic, Nina Kivijervi Jonassen, til petroarctic.no

Målet med samarbeidet er at leverandørindustrien i nord skal kunne delta bredt i utbygging og drift av petroleumsaktiviteten i Barentshavet. Det har tatt flere ti-år å utvikle samarbeid og infrastruktur i Nordsjøen. Vi står nå ovenfor en tilsvarende jobb i Barentsregionen, sier CEO Halfdan Millang i Rosnefts datterselskap, RN Nordic Oil. 

Nye muligheter for våre medlemmer
--For våre medlemmer er denne avtalen med Rosneft en viktig milepæl. Rosneft er verdens største børsnoterte oljeselskap som også er sterkt tilstede i Barentshavet. Dette vil kunne åpne for nye industrielle muligheter og samarbeid på tvers av grensene i nord, sier fornøyd prosjektdirektør i Petro Arctic, Nina Kivijervi Jonassen.

Baretnshavet - viktigste område på norsk sokkel
RN Nordic i Norge er drevet av å bygge opp morselskapet Rosneft til et internasjonalt anerkjent oljeselskap. Rosneft er med en produksjon på rundt 5 mill. fat olje pr. dag verdens største børsnoterte oljeprodusent. Ca. 98 % av produksjonen kommer fra Russland.






Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS