Et berikende besøk for hele Norges eventyrer
Eventyreren Andreas Orset har opplevd Magerøya. Foto: Alfa.no)

Et berikende besøk for hele Norges eventyrer

Eventyreren skryter av befolkningen i Nordkapp.
Lokal
Raymond Elde
Publisert : 26.03.2017 15:45

Andreas Orset er ansatt av Alfa Sko for å gå landet rundt. I en liten uke var eventyreren på Magerøya og fikk et opplevelsesrikt møte med øya. Tross sterk vind og utfordrende værforhold er han svært glad han la turen innom Nordkapp og trekker særlig frem alle de gjestfrie og hyggelige menneskene han møtte på sin vei. 

--Magerøya er et flott sted. Jeg ble tatt godt imot og fikk god hjelp av lokale til planlegging av skiturer. Det er mye å se og det er topp å få tips fra dem som har disse områdene som sin egen bakgård, sier Andreas Orset. 

Det hadde på forhånd kommet inn tips om at «Eventyreren» burde legge turen innom Kirkeporten, ved Skarsvåg. 
--Da jeg så hvor fotogen Kirkeporten var tenkte jeg at jeg skulle prøve å sette opp telt på toppen av den geografiske godbiten, for så å ta noen skikkelig kule bilder av det som må være en av landets kuleste camper. Jeg la teltet på pulken, spente på meg skiene og la i vei til Kirkeporten, men da jeg ankom blåste det nærmere 15 sekundmeter og jeg hadde nok med å stå på toppen uten å blåse overende. Det ble med tanken for å si det sånn, ler Andreas. 

Eventyreren reiser mye alene og kommer i kontakt med mange mennesker på sin vei. Han er veldig begeistret over menneskene som bor på Magerøya. 
--Jeg må si menneskene her har gjort inntrykk. Alle jeg har møtt har vært så hjelpsomme, gjestfrie og hyggelige. Jeg gleder meg til å komme tilbake, sier Andreas Orset. 

Bilder og tekster på bloggen Eventyreren






Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS