Synes statsråden fortsatt at dette er klokt?
Kåre Simensen med spørsmål i spørretimen om den nye rutinen for tidstabeller i forbindelse med anbud. (Illustrasjonsfoto)

Synes statsråden fortsatt at dette er klokt?

Samferdselsministeren må svare på spørsmål fra Finnmark-representanten Kåre Simensen.
Politikk
Raymond Elde
Publisert : 14.02.2017 13:27

Kåre Simensen, stortingsrepresentant for Finnmark Arbeiderparti, stiller samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen (FrP) spørsmål om den nye rutinen for anbud, i onsdagens ordinære spørretime på Stortinget. 

Det har vært en praksis med at tidstabeller på anbud for flyruter ble sendt ut på høring, men dagens regjering gikk bort fra praksisen i det nye anbudet i Nord-Norge og Nord-Trøndelag. Det har fått Kåre Simensen til å stille spørsmål i spørretimen på Stortinget. 

Spørsmålet fra Kåre Simensen til samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen: 
«Tidligere var det praksis med at nye tidstabeller på flyanbudsruter ble sendt på høring før de blir endelig bestemt. I forbindelse med nye kontrakter for ruteflygning i Nord-Trøndelag og Nord-Norge gjeldende fra 1. januar 2017 gikk regjeringen vekk fra denne praksisen. Hva var bakgrunnen for denne praksisendringen, og synes statsråden fortsatt dette er klokt, sett i lys av all misnøyen med de nye tidstabellene?» 






Annonse:
https://www.nordkapp.kommune.no/
Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS