Sagat maner til dialog i Nordkapp-saken
Nordkapp-platået. (Arkivfoto)

Sagat maner til dialog i Nordkapp-saken

Nordkapp-saken på lederplass i Sagat.
Lokal
Raymond Elde
Publisert : 23.07.2021 05:42

På lederplass ber Sagat at man følger rådet fra Nordkapp Arbeiderparti og får ro om Nordkapp-saken.

--Uten forkleinelse av advokaten vil vi påpeke at problemet for Scandic var at den juridiske «ammunisjonen» var for svak. Dette var en sak Scandic ikke kunne vinne, noe man burde ha forstått på forhånd, har Sagat skrevet på lederplass

--Vi registrerer at Nordkapp Arbeiderparti, som hittil har vært en solid støttespiller for Scandic, nå maner til ro og etablering av en konstruktiv dialog mellom hotellselskapet og kommunen. Det er et godt råd som alle parter vil være tjent med å følge, ifølge Sagat. 

--Vi tror Nordkapp AP har helt rett i at en fortsatt konflikt kun vil få negative konsekvenser i form av tap av store markedsandeler, kompetanse og kapital. Dette vil i neste runde få store varige ringvirkninger, ikke bare for Scandic, men for hele lokalsamfunnet på Magerøya, har Sagat skrevet. 

--Nordkapp-saken fikk et skjevt utgangspunkt ved at FeFo-styrets flertall ga Rivelsrud-familien evigvarende festerett for så vel bebygde som ubebygde arealer på Nordkapplatået. Nå er jussen omkring kommunens reguleringsrett avklart. Derfor bør partene vende blikket fremover, i stedet for å tvære ved gamle tvister, har Sagat skrevet på lederplass. 






Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS