Skal møte Widerøe
Widerøe var tema i Stortinget. (Illustrasjonsfoto)

Skal møte Widerøe

Widerøe skal møte Samferdselsdepartementet.
Politikk
Raymond Elde
Publisert : 06.12.2016 13:27

Statsråd Ketil Solvik-Olsen sa i Stortinget på onsdag, at når Widerøe er ferdige med møtene i regionene skal Samferdselsdepartementet møte selskapet. 

Det var Arild Grande, stortingsrepresentant for Nord-Trøndelag Arbeiderparti, som stilte spørsmålet om hva statsråden vil gjøre for å forbedre flyrutene fra 1. april 2017. 

--Det handler ikke om hvilke krav regjeringen setter i bunnen. De kravene er stort sett uendret i forhold til under forrige regjering, men det handler om at Widerøe har hatt et tilbud der de tidligere har gått utover kravene. Det har de gjort noe med nå. Andre sted har de økt kraftig, sa samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen (FrP). 

--Jeg registrerer at statsråden virker tilfreds og fornøyd med det tilbudet som er lagt fram. Både denne saken og saken jeg refererte til i sted, vitner om en regjering og en statsråd som ikke forstår distriktene. Bekymringen som har kommer til uttrykk, kom ikke bare da flytilbudet fra Widerøe ble lagt fram. Det kom i det øyeblikket statsråden la fram anbudet, sa Arild Grande (Ap). 

--Widerøe har nå en runde med alle regionene for å få innspill. Så skal Widerøe ha møte med oss for å diskutere dette ferdig, sa Solvik-Olsen. 

 






Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS