Nordkapptrappas Venner: Fantastisk!
Det skal bli trapp opp Storfjellet.

Nordkapptrappas Venner: Fantastisk!

Det er god respons på kampanjen for å finansiere Nordkapptrappa.
Lokal
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 08.07.2021 17:39

Nordkapptrappas Venner er veldig fornøyd med responsen på kampanjen om kjøp av trappetrinn. 

Stig Hansen i Nordkapptrappas Venner synes det er fantastisk at det også kommer innbetalinger fra personer i andre kommuner og andre land. 

Nordkapptrappa skal være en tursti opp Storfjellet, langs ryggen av fjellet og ned i Elvedalen og tilbake til utgangspunktet. Traseen opp Storfjellet bygges med stein og blir en sherpatrapp. Det er Honningsvåg Turn & Idrettsforening som eier prosjektet, et prosjekt som har en kostnad på seks millioner kroner. Hansen håper finansieringen av prosjektet er klar neste år. 

Hansen forteller at innbetalinger blir porsjonert ut. Det betyr at det kan ta litt tid før din innbetaling kommer på trykk. Radio Nordkapp oppdaterer kampanjesiden hver mandag. 

Stig Hansen tror vi kan gå til Storfjellet i en trapp høsten 2023, inkludert en liten sikkerhetsmargin. Nordkapptrappa blir et sommeranlegg med minimale vedlikeholdskostnader. 

Hansen tror Nordkapptrappa vil bli mye brukt, både av lokalbefolkningen og turister. Han mener det er stort potensiale for å utvikle området og aktiviteter. 

Nordkapptrappa kommer til å sørge for at vi verner om sårbar natur. Gjennom trappa kan vi styre trafikken og ta vare på naturen, ifølge Hansen. 

Ideen 
Ideen til Nordkapptrappa kom på Facebook.com etter et innlegg av Sissel Nielsen. 

--Da tok ideen ordentlig form. Da HHI og Visit Nordkapp synes dette var en god idé var saken klar. Det var nok Facebook-innlegget til Sissel som sørget for at alt startet, sier Stig Hansen til Radio Nordkapp. 






Annonse:
https://www.nordkapp.kommune.no/
Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS