Finnmarksløpet foretar en stor investering
Finnmarksløpet foretar en investering som skal gi regionale ringvirkninger. (Skjermdump, NRK.no)

Finnmarksløpet foretar en stor investering

Prosjektet Finnmarksløpet skal gjennomføre sammen med Serit Eltele har en kostnadsramme på 1,2 millioner kroner.
Sport
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 04.07.2021 15:45

Finnmarksløpet skal sammen med Serit Eltele sjøsette et storstilt digitaliseringsprosjekt. Systemet skal forbedre resultatsystemet og gi kjørere, publikum, media, frivillige og samarbeidspartnere en enda bedre opplevelse av Finnmarksløpet.

Prosjektmidlene over statsbudsjettet skal muliggjøre mer nærings -og samfunnsutvikling i kjølvannet av Finnmarksløpet og skape ringvirkninger for hele regionen. Finnmarksløpet får fem millioner kroner årlig i tre år over statsbudsjettet, noe som ble klart i desember i forhandlingene mellom regjeringspartiene og FrP. 

--Det digitale løftet skal gjøre oss mer attraktive som løp og gi oss en kommunikasjonsplattform som styrker engasjementet fra alle involverte parter. Denne løsningen vil gi ringvirkninger for lokalsamfunn, region og hundesporten. Det har vært viktig i vår søknad om penger over statsbudsjettet og det er hyggelig å kunne bidra til å styrke kompetansemiljø i nord, sier styreleder Per Aronsen i en pressemelding. 

--Serit Eltele har vært Finnmarksløpets digitale samarbeidspartner over tid, og innehar den kompetansen og behovsforståelsen som er nødvendig for en sikker og god gjennomføring av et prosjekt av denne størrelsen. De har levert stødig og svært god hjelp til Finnmarksløpet over mange år det naturlig for oss i Finnmarksløpet å inngå avtale med Serit Eltele i dette prosjektet, sier Aronsen.

Løsningene skal være tilgjengelig allerede for neste års løp som starter 11. mars 2022 og har en kostnadsramme på 1,2 millioner kroner. 






Annonse:
https://www.nordkapp.kommune.no/
Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS