Nytt smittetilfelle i Nordkapp
Det er koronasmitte i Nordkapp. (Foto: FHI)

Nytt smittetilfelle i Nordkapp

Nytt smittetilfelle av covid-19 i Nordkapp. Kommunen anbefaler å begrense sosial kontakt.
Lokal
Raymond Elde
Publisert : 18.06.2021 09:54
Sist oppdatert : 18.06.2021 09:57

Fredag morgen sendte Nordkapp kommune ut melding om et nytt smittetilfelle.

--Torsdag kveld ble det påvist en smittet person i Nordkapp. Personen har vært nærkontakt med smittet fra annen kommune og vært i karantene. Smittesporing gjennomføres. Det er også minst en person til som har vært nærkontakt med smittet fra annen kommune. I løpet av dagen ventes svar på flere tester, melder Nordkapp kommune i en pressemelding.
Nordkapp kommune vil fremheve viktigheten av at innbyggerne og andre som oppholde seg i vårt samfunn bidrar til å hindre spredning. Hold avstand, unngå trengsel, begrens antall kontakter, vask hendene, host i albuen, bli hjemme ved selv milde symptomer. 

--Særlig viktig er smitteverntiltakene i forbindelse med sammenkomster og arrangementer. Det viser seg at alle større utbrudd kan spores til sammenkomster. Sommersesongen er begynt, og vi har en økning av tilreisende. Vi vil understreke viktigheten av at disse også begrenser antall kontakter. Inntil videre vil vi fraråde å delta på fester og arrangementer som er planlagt, har ordfører Jan Olsen (SV) skrevet i pressemeldingen. 






Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS